Cautare

5700 de rezultate pentru "stri neptun 24 octombrie 2013 video" (3.08 secunde)
BBC Newswire va coordona continuturile video, audio, text si pe cele generate de utilizatori obtinute din surse interne sau internationale si este proiectat sa imbunatateasca eficienta, sa aiba o abordare mai clara si sa ofere mai multa expunere continutului editorial de valoare din cadrul programelor de stiri ale BBC.
laptop-uri, telefoane mobile, camere video, televizoare, aparate de inregistrat si chiar discuri optice. ... De la Anul Nou furnizorii de echipamente audio si video vor fi obligati sa faca contributii in beneficiul autorilor de continut media.
In perioada 6 - 8 octombrie 2010 in Bucuresti a avut loc Conferinta bianuala a sefilor Politiilor Capitalelor Europene, la care au participat reprezentanti din Berlin, Munchen, Varsovia, Praga, Budapesta, Viena si Bucuresti. ... concepte de interventie si rolul sistemelor de supraveghere video in cresterea sigurantei publice;
In 2007, in timpul mandatului lui Adriean Videanu au inceput efectiv lucrarile la pasaj si trebuiau finalizate in octombrie 2009. ... Pasajul Mihai Bravu Pasajul Mihai Bravu, o alta lucrare de infrastructura foarte importanta,a fost inaugurat in octombrie 2014, dupa o investitie de circa 180 milioane lei.
"Bubele" litoralului romanesc - explicatia migratiei turistilor catre bulgari Ca o dovada a "minunilor" "intre satisfacator si bine" -cum caracteriza ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu, situatia de pe litoral - trebuie precizat ca politistii de la Vama Veche sustin ca peste o mie de turisti au trecut granita spre statiunile bulgaresti in mai putin de 24 de ore, interval in care nici macar o singura persoana nu a intrat in Romania.
Cel de al 9-lea Forum Regional al Energiei - FOREN 2008 - se desfasoara in perioada 15 - 19 iunie la Neptun.
Aflat la Neptun, presedintele Traian Basescu a reusit sa ii puna in incurcatura pe toti cei care ar fi dorit sa afle locatia exacta in care urma sa aiba loc „continuarea” zilei de nastere.
Desi nu a fost confirmata in mod oficial nici de la Bucuresti, dar nici la nivel local, prezenta presedintelui Traian Basescu la Neptun, la trecerea dintre ani, este „data“ mai mult ca sigura de surse apropiate conducerii Primariei Mangalia.
Oltencele au trecut cu scorul de 32-26 (16-10) de alta prim-divizionara, Neptun Constanta, si mai au nevoie de o victorie in urmatoarele doua partide pentru a evolua si in sezonul viitor in Liga Nationala.
Privatizarea hotelurilor de pe litoral - in special a celor din statiunile Mamaia si Neptun - au fost luata la "puricat" de comisarii Garzii Financiare Constanta. ... Principalele suspiciuni vin din partea privatizarilor derulate pentru hotelurile din statiunile Mamaia si Neptun, a precizat Cristian Radu.
Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Stelian Dutu, actualul sef al PD Constanta, este anchetat in privinta modului in care a obtinut peste doua hectare de teren in statiunea Neptun.
Dincolo de problemele infatisate de PRM, Radu Comanici a anuntat venirea pe litoral a lui Corneliu Vadim Tudor, care isi va petrece incepand cu 1 iulie circa doua saptamani de concediu cu familia la Neptun.
In statiunea Neptun se desfasoara in perioada 17-18 iulie intalnirea de lucru a reprezentantilor Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor si Ministerului Administratiei si Internelor cu prefectii judetelor din tara, alaturi de factori de la directiile de ape din Romania.
Primarul a adaugat ca dovada a faptului ca turismul, cel putin in Mangalia, Jupiter si Neptun, a inceput sa se revigoreze, este si multimea de oameni aflati pe plajele din zonele mentionate. ... In plus, municipalitatea a pus la dispozitia Serviciului de Salvare Constanta un spatiu de interventie, la Neptun.
Degajat si bine dispus, seful statului a fost aplaudat frenetic, in mai multe randuri de cele 186 de "cursante" democrate, cucerindu-le definitiv odata cu invitatia pe care le-a facut-o pentru a-si petrece seara alaturi de el si sotia sa la vila de protocol de la Neptun.
"Eu si sotia mea va invitam in aceasta seara la Neptun". ... "Inedit", "excelent", "exceptional", "superb", "o atmosfera absolut deosebita" sunt cateva dintre expresiile si impresiile relatate presei la intoarcerea in Costinesti de unele dintre femeile democrate despre seara petrecuta impreuna cu seful statului la Neptun.
Presedintele Traian Basescu se afla, dupa operatia suferita, la vila de protocol de la Neptun, pentru a se reface.
Astfel, printre fericitii operatori care vor administra si in acest an 24 de sectoare de plaja se numara Romned Port Operator, Zoom, Tracon, Vega Turism, Perla Majestic, Bitzi Serv, Demad Serv, Clik Net Advertising, Neptun Olimp, Delta Aurora, Distrilux, Massaro Trans, Perla Venus, Adras, NCS Virtus si Lial Star.
Presedintele Traian Basescu a declarat vineri seara, dupa ce a chefuit si dansat la restaurantul Ciresica, din Neptun, ca el trece prin criza ca si prin furtunile de pe mare, "cu fruntea sus si nu cu capul plecat", opinand ca asa ar trebui sa faca toti romanii.
pe banii cui a dus Traian Basescu (marinar, presedinte, ce-o fi) acei 450 de oameni la vila de la Neptun? ... Chiar si asa, pentru 450 de invitati, in vila de protocol de la Neptun, ar fi fost facute niste cheltuieli.
google-analytics.com